Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


    KépBLOG    

 

 

 

 

          

 
"Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. ...S ha nagyon pontos és figyelmes leszel, ha idejében kelsz és későn fekszel, ha sokat vagy emberek között, ha elutazol ide vagy oda, ha belépsz bizonyos helyiségekbe, végül találkozol azzal, aki vár. Természetesen tudod, hogy ez a reménykedés egészen gyermekes. Már csak a világ végtelen esélyeiben bízol. Hol keressed? S aztán, ha megtaláltad, mit mondjál neki?... És mégis várod." 

Kép

Nem tudom mi is történhetett velem. Azon az estén, úgy éreztem nem birom tovább. Azt hidtem nincs kiút, s te nem szeretsz. Most már tudom, hogy buta voltam akár egy kisgyerek. Talán jobb lett volna ha sirok. De ezt nem engedte meg büszkeségem. Úgy szerettem volna elmenni ebbol az átkozott világból. Elmenni oda ahol mindenki boldog, ahol nincs bánat, fájdalom. Akkor még azt hidtem jól cselekszem, de ahogy a napok múltak oly egyedül vagyok nélküled. Nagyon fáj a magány a csend. Oly nagyon fáj szegény szivem. Mindenkinek van egy tévedése. Mindég van az életben egy harmadik. Aki miatt nagy butaságra képes valaki. Én is, én is buta voltam. Mert nem hallgattam a sziv szavára. Csak Ot láttam, szépségét, mosolyát. De aztán ahogy téged elveszitettelek. Rájöttem nem tudok élni nélküled. Hidd el mindég úgy szeretlek én még, jöjj visza hozzám és kezdjük újból. Meg látod boldogok leszünk mi még. Hozd vissza a régi napok fényét. Hozd vissza a boldogságot, a vidám perceket és gyógyitsd meg fájó szivemet. Ha viszajösz hozzám visszajön veled a nyár, visszajön a boldogság. És soha nem fogok szeretni rajtad kivül senki mást. Te vagy a jövo, a remény. Te vagy maga az élet, a boldogság. Ezért kérlek jöjj vissza hozzám, meglátod boldogok leszünk. Egyetlen drága kedvesem ! 

587.jpg

    ...... A halál nem mindig  menetrend,vagy terv szerint  halad,mindig azokat viszi el akiket szeretünk!!
(2008.06.22.)
1Év !HIÁNYZOL   Jácek!!

Kép

Mit hozhat ez a harc-sújtotta nap
s minden ostromló ellenségedet
felbujtó éj - mikor a szeretett
lényről sem kép, sem hang ma hírt nem ad?
Most, amikor vert had gyanánt szalad
minden órád, s kéjben dédelgetett

érzékeid csak azért küzdenek,
hogy délpontról alkonyba hulljanak?

Vigyázz, szegény bilincsbe vert bolond!
Míg minden elmúltat csábítva fest
az emlék, hogy örökké őt keresd:
gátakat tépő sodrással a gond
árja szívednek barlangjába ront,
s meghasadt szívvel ott marad a test.
 

Kép "- Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem a fénylő, bársonyos haját, a gyönyörű szemét, a szép kezét..ő rám néz, és mosolyog. De ő nem úgy néz rám, ő csak az úgymond \"legjobb barátom\". Vége az órának, vége a napnak, ő átjön hozzám elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, ő rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám és én ezt tudom. Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök, sír..sír, mert szakított a barátjával. Én megvigasztalom, ő átölel..érzem, hogy majd kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám és én ezt tudom. Telnek a napok, az évek, látom hosszú talárban, az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyítványát. Ő rám mosolyog. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom. Együtt megyünk a főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. Ő még szebb, hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörű srác. Az utolsó nap ő rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom. Eltelik rengeteg idő, én minden héten beszélek vele telefonon. És akkor megkapom a szörnyű hírt. Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörű arcát. Potyognak a könnyeim. Nem mosolyog rám, nem kapok tőle puszit. El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő már nem tudhatja ezt..Később felmegyek a szobájába, és megtalálom a naplóját, és a következőket olvasom: \"Rámosolygok, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom..

 

 

Kép

Ha még jönnek álmok -
eljönnek teérted -
Nézzük egymást csillogó szemmel,
ahogy imáidban kérted.
 
i-love-you.gif i love you image by shandygirl99

Kép


Kép Kép

Kérném ölelj még
Szeress úgy, ahogy én tudok szeretni
szeress úgy, ahogy szeretném...
Kérném ölelj még
Ölelj még...
 

Kép
Oly ismerős vagy, mintha hajdan
éltél is volna már velem.
Másoknál, otthon, utcazajban
meglátom arcod hirtelen.
Te jössz, ha halk nesz kél mögöttem,
ott vagy te, bárhol is legyek.
Hallom kopogni éji csöndben
közelgő könnyű léptedet.
Nem te suhansz el láthatatlan
mellettem, ha ajtót nyitok,
légből, párából szőtt alakban,
te álmaimból támadott?
El-eltűnődöm néha: nem te
ültél a szérűskert alatt,
egy sír gyöpén, a cinteremben,
kartonkendődben hallgatag?
Egy pillanat - még ott pihentél,
s tűntél, suhantál már tova.
Dalolva a patakra mentél...
Az estharang szelíd szava
választ zúgott dalodra messze,
s én sírtam, s vártam csüggeteg,
hogy hallak-e, hogy szólsz-e, jössz-e,
de elhalt édes éneked.
Kartonkendőd egy percre túlnan
megvillan még a part felett,
s eltűnsz. De érzem szomorúan,
hogy még találkozom veled. 

zwani.com myspace graphic commentsAdrián!!!Téged  sem hagylak le az oldalról,ha már mindenki fent volt legalább egyszer:D:D
Elég jól megvagyunk ahhoz képest,hogy nem ismerjük egymást régóta :))
De a Tescos sztorink az jó volt :)
...hülyülés meg minden.... 
Azért remélem jól laktatok a Nojával azzal az egy kilo kenyérrel meg minden:))
Már csak a leves hiányzott :O :))
Meg amikor mentünk  Bajára.. nah az még volt vmi:) mindenki  kapaszkodjon:)
160km/h- val  venni a kanyarokat.. ráadásul 2 keréken:) hát igen.. Bátor vagy papókám :)
Néha néha egy kisebb dombe elöjött... ott egy kicsit repültünk... de nem baj:9 legalább megtanultunk szállni .)))
Vigyi magadra ott a vadvidéken(Németo.-ban)Majd 6 hét.. és pótoljuk a hülyeségeket.. Várunk vissza!!!!!!!!!!!!!!:) (L) :$  :)

Kép

 A mosoly értéke

 

 

 

“Semmibe se kerül, de sokat ad.
Gazdagabbá teszi azokat, akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat, akik adják.
Egy pillanatig él csak, de az emléke örökké megmarad.
Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle, és
senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle.
Boldoggá teszi az otthont, táplálja a jóakaratot az üzleti életben, és a barátság
biztos jele.
Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodónak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen.
Mégsem lehet megvenni, elkérni, kölcsönadni vagy ellopni, mert nem áru, csak önként lehet
adni.
….
Mert senkinek sincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni!

Ha tehát meg akarod szerettetni magadat az emberekkel, ez a második szabály: Mosolyogj!”

pl128.jpg

“Nemcsak azért szeretlek, ami vagy,
Hanem amivé válok, amikor velem vagy.

Nemcsak azért szeretlek, amivé magad tetted,
De azért is, amit velem teszel.

Szeretlek, mert többet tettél bármely krédónál:
Tetted, hogy jól érezzem magam; és jobban
Bármily végzetnél, tetted, hogy éljek boldogan.

Egyetlen érintés nélkül tetted ezt,
Szavak nélkül, jelek nélkül.

A lényed volt az, mely ezt művelte.
S talán épp ebben áll a barátság.”
 

A Zene ritmus, pezsgés, a Zene egyet jelent a Tánccal.

A Tánc pedig számomra maga az Élet!

Először azon agyaltam írok Neked egy kommentet, de regényíró mivoltomból kifolyólag, nem foglalom a helyet. Olvasgatok blogokat, hogy a Tiéd miért érdekes, pár napja ezt kérdezted, hát pontosan azért ami Te vagy, nincs feltupírozott szöveg, nincs púder, nincs álarc, Te magad vagy. Szóval ezért olvassák és szeretik annyian amit írsz, mert sallangmentes, emberi.Ezt természetesen minden nyalás nélkül mondom.:)


 

 

  Elmúlt a nyár,de lám...milyen gyorsan,és már észre sem vesszük az idő múlását,hogy majd egyszer egy napon ismét találkozik a régi-régi osztály és mindazt ami a 8 év alatt velü(n)k történt ... csak a jó EMLÉKEKET idézzük fel !! ...Azokat amik még élnek bennünk!

 

 Úgy döntöttem, hogy inkább most írom meg azt a néhány pozitív gondolatot, ami úgy van bennem. Inkább ezeket tárolva próbálok majd nyugovóra térni.

Először is voltam Tyborgnál:), elolvastam, amit nekem írt a munkájáról. Érdekes lehet. Azt hiszem, hogy megvan a maga hangulata, van benne valami szenvedély, lüktetés. Azt hiszem, hogy én is szívesen kipróbálnám egyszer. Komolyan mondom, ahogy olvastam a sorait, éreztem a lüktetést, ahogy megindul bennem a vér áramlása. Van ebben valami izzás, valami szenvedély.Izgis lehet. 
  
barátság

                                 Ad@ & Tybor
                              
  " Tiltott barátság"
                     (Igaz történet alapján)
Tybor! Igen tudom... ne mondjak semmit,de én... én akkor is.
Ezt a szót,hogy ÖRÖKKÉ... ezt soha nem fogjuk feledni!Tudom... :) Tudom,mert  megfogadtuk,hogy ÖRÖKKÉ bízunk egymásban és,hogy ÖRÖKKÉ ott leszünk egymásnak,ha bajban vagyunk!...Azt is tudom....hogy ezt csak mi ketten értjük... de ez mind nem baj... Idővel majd ők is(mások is) megértik...! Ők sem buta emberek vagy éppen rosszak,csak ezt még nem értik...
De nekem
TE leszel az egyik ŐRANGYALOM ! Igen..Azt gondolom ez a kifejezés kiváló lesz-...Mégpedig azért,mert már egy jópárszor kivédtél egyes emberek és dolgok felől...
Sőt... még vígasztaltál is.. Van egy dolog amiben csak te tudtál lelki támaszt nyújtani...EMLÉKSZEM.. "Idézem"...
Egyszer egy nyár eleji éjszakán elfogott az-az érzés,hogy talán mintha hiányozna valaki... Sírtam!...És nem jutottam szóhoz..Te odajöttél hozzám...s tudtad mire gondolok ...ÁTÖLELTÉL ..és együtt éreztél velem..
A hideg is kirázott,majd amikor már egy kicsit megvígasztaltál,egy pohár vizet hoztál nekem...
A két szép szemeddel Szem rámnéztél és megkérdezted..:
Hát nem erre valk a barátok?
Én csak megkönnyebbülve,kisebb derűvel az arcomon ezt feleltem..:
De igen.. a barátok ezért vannak,..., de ez nem egy egyszerű barátság... ezt a TILTOTT BARÁTSÁG !!
 
Az élet szép!Sosem hagylak el!


"...Senkinek nem biztos a holnapja,
sem öregnek,sem fiatalnak.
Lehet,hogy ma látod utoljára azokat,
               akiket szeretsz.
Ezért ne várj tovább,tedd meg ma,
mert sohasem jön el a holnap,
sajnálni fogod azt a napot,amikor nem jutott időd
egy mosolyra,egy ölelésre,egy csókra,
és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahhoz,
hogy teljesíts egy utolsó kérést.
Tartsd magad közeláben azokat,akiket szeretsz,
jusson időd arra,hogy azt mondd nekik

  "sajnálom","bocsáss meg","kérlek","köszönöm".

 

   ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 

 A nyárból az augusztus a kedvencem.
Ekkorra kipihentük a suli fáradalmait,sőt,el is felejtettük,hogy létezik,így teljesen átadtuk magunkat a lazulásnak.
Az idei augusztus különlegesen jónak ígérkezik,muszáj annak lennie!
A júliusi esőzések után most jön végre az igazi nyár,amikor hajnalig mulatunk a szabadtéren,és nem kell kardigán,sem esernyő.Most megjósolom,hogy igazi nyári meleg jön,és remélem erről az égiek sem nyitnak vitát!

                                                                    Jó bulizást!! :SADEVENT!!

 

 

                 MOST. (Te tudod miből jött az ihlet ;) ) nagyon hiányzik valaki akivel elmehetek sétálni... és akivel együtt lehetek. nagyon hiányzik most valaki. most akarok szerelmes lenni. úgy igazán és úgy el nem engedni őt soha..

 
Későn jött,
Későn ment.
Távolodik.
Már hiányzik

Holnap látom.
Vissza várom.
Megölelem.
Szeretem.
Soha el nem
Engedem.Minden nap sétálsz mellettem.Haragszom magamra,mert sohasem nyúlok kezed után,és soha sem mondom el mit is érzek
valójában,akárhányszor csak rád gondolok.

Mondd hol vagy, hogy tudjam hol keresselek!

Mondd mit álmodsz, hogy tudjam mit adjak neked!

Mondd kit kívánsz, hogy tudjam ki legyek!

Mondd hogy Szeretsz!

 

 
Színezd újra, színezd újra!
Az életet, ha megfakulna,
S az égbolt beborulna,
Ne menekülj, csak színezd újra!
 
                         
                     Boldogság gyere haza,

                     késő van gyere haza,
                     honnan jössz nem érdekel!
                     gyere haza csak ennyi kell!
 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Выплaта получена

(Idb1fjfktk, 2022.08.15 07:01)


Технические проблемы исправлены

Подробнее: https://docs.google.com/document/d/AAAsadevent.eoldal.huBBB/view

---------------

(..........., 2009.11.22 00:11)

húúúú...te azán nagyon rámnős vagy...................

adrienn.h@citromail.hu

(Ada, 2009.11.21 13:54)

khmm... :(... azt nagyon jól teszed!..
..Bár ha jobban belegondolok,már 2 szer is fent voltál az oldalon!...
Nah mind1
szija

...................

(...................., 2009.11.20 20:34)

óóóóóóóóóóóó........... ne aggódj...csak egy honlapon volt ez a oldal és megnéztem hogy milyen.... de ne aggódj erre az oldalra úgyse megyek fel többet....

adrienn.h@citromail.hu

(Ada, 2009.11.18 16:44)

..........!!
Ha nem tetszik az oldal akkor minek nézed?
Cöhh... Nagyon gáz...
Nézz más oldalt,hátha találsz az ízlésednek megfelelőt!

...................

(.............., 2009.11.18 09:18)

van baj ezzel az oldallal.......

adrienn.h@citromail.hu

(Ada, 2008.05.19 17:12)

Ohh.. köszi.. ami az oldalt illeti :))Biztosan van mindenkinek valami ami tetszik .) Akinek nincs az meg így járt :)

pumbatimba@hotmail.com

(Timy, 2008.05.19 16:18)

Hehe ez tökjóóó!! csak így tovább:D Király a weboldal!!!!